Povratak na proizvode

Minibus nadogradnje

Prerade obavljamo na bazama podvozja svih proizvođača vozila – Mercedes-Benz, Volkswagen, Iveco, Ford, Renault i Opel, te prema ECE pravilnicima. Sva prerađena vozila su atestirana i spadaju u kategoriju M2 (do 23 sjedala). Radi se o vozilima vrlo široke primjene – radnički ili turistički prijevoz, zatim prijevoz školske djece, po potrebi gradski prijevoz ili kombinirana primjena.

 

Stakla

Ovisno o narudžbi, mogu biti tonirana od blago zatamnjenih do potpuno neprovidnih. Dolaze u writing a lab report standardnoj izvedbi (jednoslojna ili dvoslojna izo stakla u serijskom otvoru), polupanoramska (dvoslojna izo stakla: unutrašnje standardno staklo sa višim vanjskim) i panoramska stakla (visoka dvoslojna stakla).

 

 

Vrata

Električno-pneumatski pokretana u raznim izvedbama, standardna s dodatnim gazištima.

 

 

Klimatizacija i grijanje

Krovni sustavi hlađenja u monoblock ili split verziji adekvatne snage s obzirom na veličinu putničkog prostora ili zahtjeve naručitelja.

Ugrađujemo dvije vrste grijanja – radijatorsko sa ili bez ventilatora, sustav upuhivanja toplog zraka.

 

 

 

Pod

Termoizoliran pod s antikorozivnom zaštitom, podignut ispod sjedala s integriranim grijanjem (ili bez njega). Ugrađena rasvejta u prolazu između sjedala. Omogućeno klizno pomicanje sjedala po aluminijskom podnom profilu.

 

Sjedala

Ovisno o narudžbi, sjedala su izvedena u tkanini, koži i kombinaciji. Oboriva su i mogu se pomicati bočno. Dolaze sa sigurnosnim pojasevima u 2 ili 3 točke, imaju naslone za ruke, mrežice za novine i stoliće.

 

Unutrašnjost

Police za ručnu prtljagu na galeriji dolaze s integriranom rasvjetom, ambijentalnom rasvjetom, svjetlom za čitanje, zvučnicima, te ventilacijskim i rashladnim sustavom. DVD playeri povezani su sa stropnim monitorima i u sustavu razglasa (mikrofon). Kabina je uređena ukrasnim imitacijama mahagonija, karbona i aluminija, te zvučno i toplinski izolirana.

 

Vanjska oprema

Kromirane obloge retrovizora, lajsni i ručki, ukrasni poklopci kotača, dodatni demontažni prtljažni prostor straga, parking senzori i kamere za vožnju unatrag. Moguća je i demontaža zadnjih dvostrukih vrata i formiranje zadnjeg zida sa staklom i vratima prtljažnika.

 

Sigurnost

Mini busevi su opremljeni krovnim otvorima, sigurnosnim čekićima, te propisanim oznakama i naljepnicama prema ECE pravilima i propisima Centra za vozila Hrvatske.

 

 

 

Povratak na proizvode