Povratak na proizvode

Prerada osobnih vozila u teretne

Celerio Cargo – prerada osobnog u teretno vozilo

Suzukijev šarmantni minimonovolumen moguće je praktično i logično preraditi u rasni mali dostavni automobil.

Prerada podrazumijeva izradu i montažu pregradne stijene, izradu i montažu drvene podnice sa gumenom oblogom, te atest u Centru za vozila Hrvatske sa svom pripadajućom dokumentacijom. Ukupna cijena je 5.000 kuna s uključenim PDV-om, a nakon nadogradnje i atestiranja novo teretno vozilo ima slijedeće dimenzije tovarnog prostora: d/š/v – 1160/1330/1180 mm, te nosivost od 465 kg.

 

 

Prilikom prerade iz osobnog je vozila potrebno maknuti zadnju klupu sa učvrsnim mjestima, zadnje pojaseve sa držačima, zadnji lijevi i desni rukohvat, te dodatnu policu u prtljažniku s pripadajućim tepihom. Vlasnik novog teretnog vozila preuzima višak dijelova obzirom da se svi oni mogu ponovno ugraditi ukoliko je potrebno.

Računica za male poduzetnike je jasna: prerada osobnog u teretni automobil podrazumijeva mogućnost kupnje vozila sa 100-postotnim odbitkom pretporeza, a nakon npr. isteka leasinga vlasnik može ponovno prodati vozilo kao – osobno, ako u njega prethodno ugradi sjedala, pojaseve rukohvate i policu u prtljažniku. Trošak novog atesta je oko 1.300 kuna.

 

 

Celerio Cargo idealan je za dostavu u gradskim gužvama. Tovarni prostor je respektabilan, podvozje automobila je sportsko, a motori od čak 94 KS su posebno štedljivi, potrebno im je samo 5,1 l/100 km. Vozilo dugo 3,71 metar dolazi u čak 10 različitih boja, pa je moguće smireno odabirati čak i brand boju svoje buduće dostavne flote.

Povratak na proizvode